Skip to content

Leven in je bedrijf

Leven in je bedrijf! Heb je behoefte aan bloemen, groen en/of kleur in jouw zaak? In een persoonlijk gesprek op jouw werkplek geef ik je advies. Waarmee ik je help loopt uiteen: van een compleet planten-project met bijpassend waterplan in je kantoor tot iedere week vaasjes met verse bloemen op de tafels in je restaurant. Er is heel veel mogelijk.

Naast de aankleding van je bedrijf lever ik ook bloemen voor je relatiegeschenken of bijvoorbeeld voor de verjaardagen van je medewerkers. Daarnaast geef ik creatieve workshops op locatie.

Ook werk ik met zijden bloemen, wil je dus iets wat onderhoudsvrij is, dan is dat ook mogelijk.

 


Samenwerken met andere ondernemers

Ik ben een voorstander van samenwerken: elkaars krachten bundelen en collectief streven naar een mooi (eind)resultaat. Wellicht ben je uitvaartondernemer, weddingplanner, cateraar, eventplanner, fotograaf, interieurstylist of werk je in een totaal andere branche.

Samenwerken = leuk!

Bel me gerust voor een gesprek of brainstormsessie! Natuurlijk geheel vrijblijvend. 

 

Tess

Prijzen bloemabonnement 

Bij een abonnement bezorg ik de bloemen wekelijks of tweewekelijks op een vaste dag bij jouw bedrijf en neem het oude weer mee terug. Ik plaats het op de juiste plaats en zorg ervoor dat alles netjes is opgeruimd. De bloemen zijn voorzien van een leenvaas. Het bezorgen in gemeente Drimmelen is gratis.

 

Glazen vaas met boeket bloemen

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Klik op het contactformulier of stuur me een mailtje!