Skip to content
Trouwen

Wil je de trouwbrochure aanvragen? 

Je gaat trouwen

Gefeliciteerd! Vertel me waarnaar je op zoek bent. Jullie als bruidspaar verdienen immers de allermooiste bloemen. Je kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van bloemen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Mijn stijl

Het werk wat ik maak is weeldiger en vaak met mooie volle geurende tuinrozen. Ik omarm het seizoen, want seizoensbloemen geven de beste kwaliteit en mooiste sfeer. Maar ’t belangrijkste: iedere keer perfect passend bij jullie als bruidspaar!

Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek maken we kennis. Ik kijk naar jullie als stel. Waar worden jullie blij van? Ik luister naar jullie wensen en probeer ze zo goed mogelijk na te streven. Onderwerpen als trouwlocatie, gezelschap, bruidsjurk en sfeer van de dag komen aan bod.

Want al die punten samen maken jullie dag, en de bloemen moeten daar natuurlijk perfect bij matchen. Aan de hand van ons gesprek maak een offerte op maat. Offerte akkoord? Dan volgt jullie persoonlijke bloemenplan. Een plan perfect afgestemd op jullie wensen. 

Of je nu in Brabant trouwt of op Texel, er is heel veel mogelijk en aan afstand ben ik niet gebonden. Ik denk graag met jullie mee!

Startbedrag bruidsbloemen: vanaf € 500,00 exclusief 10% voorbereidingskosten en eventuele op- en afbouwkosten. 

Bovenaan de pagina kun je de trouwbrochure aanvragen 🙂 

IMG_7272_resize_93

Enthousiast ? 

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Of wil je de trouwbrochure aanvragen?
Klik op het contactformulier of stuur me een mailtje!