Skip to content
Trouwen

Je gaat trouwen

Gefeliciteerd! Vertel me waarnaar je op zoek bent. Jullie als bruidspaar verdienen immers de allermooiste bloemen. Je kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van bloemen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Van bruidsboeket tot mooie backdrop en van lieflijke haarbandjes tot gave volle bloemvazen. Ga zo maar door.

Mijn stijl

De bruidsboeketten die ik maak zijn vaak met mooie volle geurende tuinrozen, exclusieve volle bloemen en vaak met mooie veldbloemen. Leuke weelderige boeketten. En telkens: perfect passend bij jou als bruid!

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek maken we kennis. Dit kan in mijn atelier, bij jullie thuis of op de trouwlocatie. Ik kijk naar jullie als stel. Waar worden jullie blij van? Ik luister naar jullie wensen en probeer ze zo goed mogelijk na te streven. Onderwerpen als trouwlocatie, gezelschap, bruidsjurk en sfeer van de dag komen aan bod.

More
Trouwen
Trouwen
SusanneOttenheym

Prijzen

Bij een bruiloft komt veel kijken, en ik snap dat je daarom graag wilt weten wat alles ongeveer kost. Daarom geef ik je hieronder een indicatie van prijzen. De prijzen zijn exclusief voorbereidingskosten en eventuele opbouw- en afbouwkosten. 

Bewerken
Bruidsboeket vanaf €150,00
Bruidegomscorsage, vanaf €17,50
Gastcorsages, vanaf €10,00
Haarbandjes bruidsmeisjes, vanaf € 49,50
Armbandjes bruidsmeisjes, vanaf € 42,50
Haarbloemen €2,50 per stuk
Trouwen

Enthousiast ? 

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Klik op het contactformulier of stuur me een mailtje!  

Trouwen