Skip to content

Je gaat trouwen

Gefeliciteerd! Vertel me waarnaar je op zoek bent. Jullie als bruidspaar verdienen immers de allermooiste bloemen. Je kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van bloemen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Van bruidsboeket tot mooie backdrop en van lieflijke haarbandjes tot gave volle bloemvazen. Ga zo maar door.

Mijn stijl

De bruidsboeketten die ik maak zijn vaak met mooie volle geurende tuinrozen, exclusieve volle bloemen en vaak met mooie veldbloemen. Leuke weelderige boeketten. En telkens: perfect passend bij jou als bruid!

Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek maken we kennis. Dit kan in mijn atelier, bij jullie thuis of op de trouwlocatie. Ik kijk naar jullie als stel. Waar worden jullie blij van? Ik luister naar jullie wensen en probeer ze zo goed mogelijk na te streven. Onderwerpen als trouwlocatie, gezelschap, bruidsjurk en sfeer van de dag komen aan bod.

Want al die punten samen maken jullie dag, en de bloemen moeten daar natuurlijk perfect bij matchen. Aan de hand van ons gesprek maak een offerte op maat. 

Op de dag zelf geef ik het bruidsboeket op gewenste locatie af en race ik snel door naar de trouwlocatie. Daar zet ik (vaak met een team) jullie bruidsbloemen op de juiste plaats. Dit doe ik met veel perfectie. Op die manier gaan jullie relaxed je dag in en hoeven jullie alleen maar te genieten! Indien gewenst neem ik contact op met de weddingplanner, fotograaf en andere leveranciers. 

Of je nu in Brabant trouwt of op Texel, er is heel veel mogelijk en aan afstand ben ik niet gebonden. Ik denk graag met jullie mee! 

Prijzen

Bij een bruiloft komt veel kijken, en ik snap dat je daarom graag wilt weten wat alles ongeveer kost. Daarom geef ik je hieronder een indicatie van prijzen. De prijzen zijn exclusief voorbereidingskosten en eventuele opbouw- en afbouwkosten. 

 

Bruidsboeket vanaf €150,00
Bruidegomscorsage, vanaf €20,00
Gastcorsages, vanaf €10,00
Haarbandjes bruidsmeisjes, vanaf € 49,50
Armbandjes bruidsmeisjes, vanaf € 42,50
Haarbloemen €2,50 per stuk
IMG_7272_resize_93

Enthousiast ? 

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Klik op het contactformulier of stuur me een mailtje!