Skip to content

Sterrenkinderen

Welkom op deze pagina, een pagina die je niet zomaar bezoekt…
Je verwelkomt een kind in je leven, niet met de gedachte afscheid van hem of haar te moeten nemen. Ik wens je heel veel kracht en liefde toe. Ieder kind(je) is uniek en daarom maak ik voor hem of haar een passend bloemwerk(je). 

Of je kindje in de buik of kort daarna is overleden of je kind(je) al een hele tijd bij jullie was, het verlies is enorm. Opeens staat de wereld stil… Ik probeer het afscheid van jullie kind(je) doormiddel van mooi bijpassend bloemwerk ietsje warmer te maken. Het maken van het bloemwerk doe ik met veel inlevingsvermogen en vakmanschap. Ik luister naar jullie als ouders. Er is veel mogelijk en eigenlijk is niets te gek. Van bloemenletters tot lieflijke kransjes met een eigen knuffeltje en van open bloemenharten tot bloemstukjes met speelgoed.

Je kunt mij altijd bellen, ook in de avonduren en op zondag. Met hulp van mijn lieve koerier Margot leveren we door het hele land. 

Sterrenkinderen

Prijzen

Omdat ik me kan voorstellen dat je wilt weten wat bloemen voor een kinderafscheid kosten, geef ik je hieronder een indicatie van prijzen. Vaak is het bloemwerk(jes) maatwerk en hoort daar dus ook een prijs op maat bij. 

Sterrenkinderen

Zullen we contacten?

Je kunt mij altijd bellen op 06-16303205, ook in de avonduren en op zondag. 
Bel me, klik op het contactformulier hieronder of stuur me een mailtje naar info@tessrose.nl.