Skip to content

CREATIEF SAMENZIJN 

Workshops bij TessRose

Workshops

Welkom in mijn atelier! Ik neem je met veel plezier mee in mijn creatieve wereld! Ik leer je hoe je een toffe (droogbloemen)krans, boeket of anders moois maakt! Bij de workshops is altijd een seizoensgebonden workshopaanbod, maar ook zijn workshops los te boeken, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje! Ook kom ik op locatie!  

NAJAARSWORKSHOPS
Rozenbottels, weelderige ranken, prachtig blad, gedroogde vruchten. De herfst heeft een prachtig assortiment in de meest mooie materialen. Eigenlijk het allermooiste seizoen om mee te werken. En met veel plezier ontvang ik je in het atelier om je te helpen bij jouw creatie!

Deze reeks maak je een weelderige krans of mooie rijk gevulde pot!

Prijs: € 65,00 incl. herfstgebak & drankjes in najaarssfeer. 

Data najaarsworkshops
Donderdagavond 31 augustus 19:30-22:00 
Vrijdagavond 1 september 19:30-22:00
Zaterdagmiddag 2 september 14:00-16:30

GROEPSKORTING! Ben je met een groep van 7 of meer, dan ontvangt jouw groep 10% korting! (Dit geldt alleen voor de seizoensgebonden workshops) 

Vul het contactformulier in of mail me voor meer info!

Creatieve groet,

Tess 

Workshops

Vrijgezellenfeest! 

Hoe leuk! Jouw bestie geven wat ze het allerliefste doet! Creatief bezigzijn tijdens haar bacheloretteparty! Laat haar een prachtige droogbloemenkrans maken. In een gezellige sfeer maken jullie een toffe droogbloemenkrans in kleurtjes naar wens. Ik zorg voor drankjes, iets lekkers en vooral een leuke sfeer! Het atelier zit perfect gelegen. Terheijden ligt namelijk naast Breda. En Breda is natuurlijk DE stad voor een goed vrijgezellenfeest. 

Prijs per workshop: € 30,95 incl. materiaal, hapje, drankje en GEZELLIGE SFEER!
(7 tot 22 personen)

Meer info? Stuur even een mailtje naar info@tessrose.nl 

Workshops

Wil je meer info over de workshops, of jezelf aanmelden? Vul dan het contactformulier in!

Ben je met een een club van 7 personen of meer? Dubbel leuk, want bij de seizoensworkshops ontvang je als groep 10% korting! Het inplannen van een andere datum is ook mogelijk! Ook kom ik op locatie! 

Let’s talk!