Afscheid

In een persoonlijk gesprek in mijn atelier of in een voor jullie vertrouwde omgeving bespreken we jullie wensen en maken we samen een mooi plan. Ik creëer vervolgens uniek rouwbloemwerk geheel passend bij jullie dierbare. Waar je voor kiest, is geheel aan jullie. Je kunt denken aan een mooie kistbedekking vol met lievelingsbloemen, maar misschien is jouw dierbare natuurliefhebber en volstaan enkel wat weelderige takken.

Als de wens er is, voeg ik plantaardig materiaal uit eigen omgeving toe. Bij het bezoek aan huis gaan we samen de tuin of omgeving in en kiezen we materiaal wat voor jullie nèt die ene toevoeging is. Op die manier wordt het bloemwerk nog persoonlijker en unieker. Een kleine kanttekening is dat het plantaardig materiaal wel bruikbaar moet zijn om mee te werken. Ook is het mogelijk om samen een “laatste hand” aan het bloemwerk te leggen. 

Het bedenken en het maken van het bloemwerk doe ik met veel inlevingsvermogen en vakmanschap, evenals het leveren van het bloemwerk op de gewenste locatie. Om een mooi compleet plaatje te kunnen bieden, is er de mogelijkheid om vazen, krukjes en zuilen te lenen.

Heb je een vraag of een wens, neem gerust contact met me op. Ik denk heel graag met jullie mee.

hetCommunicatiemeisje-13_resize_71[1]

Prijzen

Omdat ik me kan voorstellen dat je wil weten wat bloemen voor een afscheid kosten, geef ik je hieronder een indicatie van prijzen. Bedenk wel dat bloemwerk seizoensgebonden maatwerk is, en dat de prijzen dus kunnen veranderen.

 

rouwstuk orchidee

Meer weten?

Heb je een vraag of een wens, neem gerust contact met me op.
Bel me, klik op het contactformulier hieronder of stuur me een mailtje naar info@tessrose.nl.