Skip to content

Bloemenritueel

Of je nu je kinderen mee wilt laten helpen bij het maken van het afscheidsbloemwerk voor je dierbare moeder, of je samen met mij de tuin door wilt struinen op zoek naar gaaf materiaal voor de uitvaart van je vader. 

Een bloemenritueel kan heel fijn werken. De tijd tussen overlijden en uitvaart is maar kort. En je moet veel regelen. Het is fijn om juist dan even iets tastbaars te kunnen doen. Want tijdens het werken komen prachtige herinneringen boven. Dingen die jullie samen hebben gedaan, en al die liefde voor elkaar stoppen we samen in dat stuk.

De bloemenrituelen worden op twee manieren aangeboden:

Meehelpen aan een stuk waarvan de bloemen al ingekocht zijn. Hiervoor wordt een uurprijs van € 42,50 bovenop het afscheidsbloemwerk gerekend.

Zelf door de tuin op zoek naar mooi materiaal.
Ik zorg voor een goede ondergrond, denk aan een schotel met steekschuim of spagnhum mos voor als er wordt natuurbegraven. 
Prijs € 325,00 (hierin zit de basis van het arrangement voor een kistbedekking halve maat) 

Je kunt mij altijd bellen, ook in de avonduren en op zondag. Met hulp van mijn lieve koerier Margot leveren we door het hele land. 

Bloemenritueel

Zullen we contacten?

Je kunt mij altijd bellen op 06-16303205, ook in de avonduren en op zondag. 
Bel me, klik op het contactformulier hieronder of stuur me een mailtje naar info@tessrose.nl.  

 

Prijzen

Omdat ik me kan voorstellen dat je wilt weten wat bloemen voor een kinderafscheid kosten, geef ik je hieronder een indicatie van prijzen. Vaak is het bloemwerk(jes) maatwerk en hoort daar dus ook een prijs op maat bij. 

rouwstuk orchidee