Skip to content

Over Tess Rose

Al jong wist ik dat bloemen alles mooier maken en dat ik mensen heel blij maak met mooie bloemen. Na al die jaren heb ik een duidelijke missie ontwikkeld: ik wil je happy maken met bloemwerk perfect aansluitend op jouw of jullie wens, voor de meest uiteenlopende gelegenheden zoals een afscheid of huwelijk.

Volg je droom

Ik sta voor persoonlijk vakmanschap, voor kwaliteit èn voor unieke creaties

 

Over Tess Rose
Over Tess Rose

Ook Tess

Mijn grote passie voor dit mooie vak deel ik met mijn andere grote passie: ons gezin. Het meest geniet ik van de uitjes zoals de wandelingen door de polder samen met Tom, onze dochters Liv (5), Sam (3), Joep (0) en onze hond Moe. 

Tom, mijn TOPVENT staat me in alles bij en zul je regelmatig zien als bezorger. Samen zijn wij een team!

Werkwijze

Ik heb bewust gekozen om geen winkel te openen, maar werk vanuit mijn atelier of op locatie. Op deze manier kan ik mijn klanten de persoonlijke aandacht geven die nodig is èn kan ik toffe (freelance)opdrachten aannemen en uitvoeren.